Снимка: БулфотоВладимир Путин направи димпломатично изявление, след като стана ясно, че не

...
Снимка: БулфотоВладимир Путин направи димпломатично изявление, след като стана ясно, че не
Коментари Харесай

Путин за Байдън: Русия ще работи с всеки лидер, избран от американския народ

Снимка: Булфото

Владимир Путин направи димпломатично изказване, откакто стана ясно, че не е поздравил Джо Байдън за успеха му в изборите за президент на Съединени американски щати.

Путин изясни за какво не е поздравил претендента на демократите Джо Байдън за спечелването на президентските избори в Съединени американски щати. Той даде публична причина за това в ефира на телевизионния канал " Русия 1 ", съобщи lenta.ru.

„ Няма прикрит претекст и нищо, което би било извънредно или би могло да лежи в основата на по-нататъшното разрушение на нашите връзки “, изясни Путин. Руският водач счита, че „ чисто формалните неща “ би трябвало да се вършат в сходство с откритата процедура и да се изхожда от правната страна на въпроса. В същото време той означи, че Русия почита и Доналд Тръмп, и Джо Байдън и ще работи с всеки водач, определен от американския народ. Но е належащо една от партиите да признае успеха на другата, или спечелилият се дефинира от крайните резултати от изборите. Избирателната система на Съединени американски щати има проблеми, само че от американския народ зависи да ги реши, изясни още Владимир Путин.

Президентските избори в Съединени американски щати завършиха на 3 ноември, само че окончателните резултати от гласуването към момента не са систематизирани. Тръмп и Байдън отхвърлят да признаят проваляне, като всеки се назовава себе си победител, написа standartnews.com.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР